Saturday, December 29, 2012

Perfect Getaway #9 / hohoholiday


ASSALAMUALAIKUM!!

hi my lovely cutie readers!
alhamdulillah, ada juga masa aku update belog kesayangan sebelum masok tahun baru ye!
cuti dah nak habis. yah!! banyak tugasan -tugasan yang perlu diselesaikan nanti.
terasa cepat dan pantas masa ni berlalu ye.
jadi, aku gunakan masa ini sebaik mungkin dengan mengupdate belog!
ini cerita basi, eh tak jugak. kesahnya aku nak continue pinned post yg bertajuk PerfectGetaway ni.
eyy, aku tahu korang mesti suka kan.
buktinya adalah, bila aku post pasal entry suuuwit gini mesti rate viewers aku cecah sampai 200!
woot woot!
thanx so much uolls!
ok, continue......
beberapa hari yang lepas aku dan kesayangan pergi jalan2, tak kemana pon sebab masing2 pokai.
kat bawah ni aku kepilkan beberapa gamba gila kitorang.aumm!
sila jelly! hakhak =OO=


OOTD nunu pada hari tu :)
grey peplum+tifanny blue skinny pants from pdi+channel handbag+zigzag pattern shoes from forever21

hik-hik

camwhore gila-gila yg salu menjadi kewajipan :DD


terima kasih sudi baca!
actually, ini adalah entry aku yang terakhir bagi tahun 2012 yang terchenta ni.
HAPPY NEW YEAR!! pom pom pom

XOXO,
NUNU 29122012







1 00 budak kena kiss:

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I honestly believe that this amazing site needs a lot
more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the info!
Also see my web site > Best adult dating