Wednesday, December 26, 2012

azam dahku di tahun baru


ASSALAMUALAIKUM!!


jawab, tak jawab dose.. kalo jawab dapat pahala. hikks
hai uolls sekalian. lagi ngapain nih?
lagi cutikah? kan cuti krismas lagii hari ni. ke pegi usha-usha Year End SALEE. woo! pantang waa dengar sale sale nih. menyirap darah.
setiap kali tibanya tahun bahru macam tradisi pulak kan dok tanya pasal azam. eh dah tercaapai ke azam tahun lepas? 40%, 60% 90%?? banyak orang berazam sebab azam ini satu impian harapan dan daya usaha atas diri masing2! agree?
termasuk lah aku, eksaited tahap gaban nak share beberapa impian dahku di tahun 2013 ni.. hik hik hik 



1. nunu mengharapkan BE (Buffered Earning) dari EncikNuffnang. yeah yeah. walaupon aku baru join dahku terlalu eksaited mengharapkan BE dari pihak Nuffnang. pasny kena rajin update belog lah. ngee


2. nunu berazam untuk mendapatkan dekan. oh dekan.. mengharap sangat. tahun depan dahku Semester akhir. doakan aku kawan-kawan. tanpa usaha pon tak jadi jugak kan?

3. nunu berazam nak menutup aurat dengan sempurna. in syaa alah, slow-slow.. ini harus dan bagi aku sangat penting. doakan nunu yaa, berkat doa korangg jugak penting. aminn

4. nunu berazam nak solat tepat pada waktunya. sebenarnya aku salu lengah-lengah waktu solat, kadang2 waktu dihujung tanduk tu lah aku gi cepat2 semayang. apa nak jadi kan? masya-Allah.

5. berazam mahu mencapai berat 45kg. okay ingat 45kg okayy!! T-T

6. last but not least, nunu ada bercadang untuk buat bisnes custom-made tudung secara kecil-kecilan dulu. harap-harap berhasil dan aku akan update teaser dekat belog nanti okayy :)



XOXO,
NUNU 26122012




2 00 budak kena kiss:

ammelia yusoff said...

semoga azam tu semua tercapai. amin :)

Anonymous said...

My brother recommended I would possibly like this website.
He was entirely right. This publish truly made my day.
You can not consider just how much time I had spent for this
info! Thanks!
Feel free to surf my page crushing cogs tower boss fight