Saturday, July 7, 2012

Perfect Gateway #8 / TJ n Sayonara..


ASSALAMUALAIKUM!!

i wear light brown scarft, red half-cut blouse n Diesel light-blue jeans :)
hi korang!
aku tak boleh tido sebenanye.
and for you all information aku kat kolej dah. *sigh*
anyway ni adalah last entry aku untuk kali ni.
sebab aku tak dapat nak update belog dah melainkan aku pulang ke rumah. sobs
disini. aku nak certita sikit what happen last day aku kat kedah.
lepas ni raya pulak baru aku balik umah.
*sobss*


kiut kan? lalalala
tadaa!
aku pegi kayuh paddle boat hari tu.
penat gile kayuh.
berpeloh-peloh aku bersama en.sayang.
well. lepas tu kitorang makan abc n cendol.
kedahagaan yang melampau korang taw!

yumss, sehingga menjilat siku kan kawan-kawan?

jyeah!

seriously! aku rasa kurus woo posing cenggini.. hahax!
okay, sebelum aku nak mengakihiri.
aku nak bagitaw benda mustahak lagi penting kepada korang.
aku sekarang ni dah masok Semester 5! *lalala*
jadi senior cket, so harus garang! *aww, menyampah mak!*
hah! cuti raya ni baru aku update entry baru kay?
so sorry sangat-sangat sebab daku tak mampu berbuat apa-apa kerna lappy broken
melainkan ade orang nak kasi free kat kite.hiho

okay, dah pegi tido semua!
thx readers!
like-like, share-share sekali ye! bhaii!


last caption! :)

NUNU 2012