Thursday, June 28, 2012

Perotku Bahagia :)


ASSALAMUALAIKUM!!


i wear dark green turkey scarft from self closet,
long grey cardigan n blue stripe  t-shirt from PDI


hello readers sekalian alam!
buat ape korang ni?
ramadhan dah nak dekat. bagi yang perempuan dah habis ganti puasa belom?
yang belom tu cepat-cepat lah ganti takot tak sempat kang kene bayar.
aku on the way ganti ni.  lagi 4hari dohh! wuwu
nasib baik duduk rumah je, tak pegi sekolah ke hapee. so tak lah penat sngat.
tak macam adek aku,
balik je dari sekolah terus menguak lentang atas master bedroomku! *kesian*

wah! dah 2hari aku tak menaip.
macam orang separuh gila rasa!
ni baru ade masa.
tu pon dah rindo woo.
aku nk update pasal ape aku buat semalam.
ceh, macam hape je aku tulis gitu.
terasa diri macam aghetis! aww makk! pfft *tiup rambut*

ye ye, tujuan utama nak tunjuk nama kedai tu, Zam Char Koay Teow.
abaikan en.sayang aku.

sampai berapi-rapi abg tu goreng .

actcelli,
aku pegi berbuka semalam dengn en.sayang.
makan char koay teow!
huh, suka hati makan capatti la weh nak makan char koy teow pon!
haha, bagi rumah anda yang berdekatan dengan Sungai Petani.
kedai ni dekat angat-angat dengan Tesco Sungai Petani hat baru tu..

sedap!
siyes babe.
makan sepinggan tak cukup.
maka dengan ini aku pon mengoder 15batang cucuk satey ayam. nyums
dengan ini, perot pon melonjok-lonjok keriangan. haha

sangat sedap!


haa, udah-udah lar tu.
lap air liur korang tu! hudoh beno aku tengok!
aku taw korang jugak terliur setelah melihat gambar char koy teow n satey tu. hahah
sementelah tu, aku pon pulang.
okay.
yang tu je aku nak cite.
nantikan next update ye korang!
bye!!
last interframed! :)


NUNU 2012



3 00 budak kena kiss:

dhiashahida said...

selamat mengganti poce...terliur tgk satey tu...heee...

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Sedapnya Char Kuew Teow tuuuuuu.. Ya Allah, lapau bende alah tu even ena dah makan nasi nie... byk betul kuah dy, mesti rasa dia hingga menjilat jari... Btw, Selamat Berbuka..

eikynsilent said...

syiok lahh buka kat luar ..
eh , untung lahh ade org syggg :P
hewhewhew :)