Monday, June 25, 2012

Perfect Getaway #7 / PP


ASSALAMUALAIKUM!!


holla u olls!
watcha doin'?? ehem!
nunu rasa dah lama sangat tak menaip ni, sorry buddies.. sangat buzy 2,3hari ni.
ehem! korang tak rindu nunu ke?
aiceceh, janganla rindu-rinduan, ni haa kite dah update kat korang pasal kite semalam..
haa, siap dengan gamba lagi woo.
semalam kita pegi penang.
jalan-jalan, window shooping, cari pasal. bla bla bla......


hah!
u oll nak tahu something hot dak?
hahahahahaha! *sila gelak dahulu*
ngee, malu lah nunu nk cite.
okay, sebenarnya nunu dan en.sayang buat satu kelainan aw.
nunu tak tahu ar korang dah penah buat or tidak.
nak try cam kitorang pon bolee.. hehe
ceni, nunu telah mencadangkan bahawasanya setiap kali "ngedate'',
salah satu partner mesti kene masak!
anything! and boleh request mengikut kemampuan pasangan masa tu! lalalala
anyway, nunu tak mintak benda yang susah,
so i request NASI GORENG + TELUR MATA! tadaaaaa!!

actcelli tu telur mata yg awk pecahkan yg tidak menjadi.. its okay, still sedap!!

i don't know lah if cara ni dah common ke ape.
but it taste sriously sedap! out of 5 i give u 3 lah!
sebab tawar cket. keep it try babe! hehe
and the awesome it is, ni masakan pertama en.sayang masak! haha
bertuahnye aku jadi first girlfriend rasa masakan kaw! hihi



parking ticket Gurney The Plaza

haa, dah habis pasal nasi goreng let's begin about jenjalan semalam.
nah! kitorang pegi gurney the plaza the penang. 
ya Allah, korangg tahu tak kat sana sale woo!
aku hanya mampu window shooping je, al-maklum lah gaji tak masok lagi.phew.



aktiviti wajib. #camwhore, #pantangjumpakcermin
comot-comolot aku semalam.
punya nak rushing
punya lah en.sayang suroh pakai simple. haih..

berlatarkan bangunan-bangunan yang sedang pesat membangun.
at my back adalah Port Penang,
berlarkan bangunan MPPP


maaflah. aku je mampu jadi model di setiap scroll korang ke belog ni..hoho
pastu kitorang makan passembor kat Padang Kota Lama.
lama tak makan weh, total rm20! phew..
kat situ memang mahal bagi aku. tapi sedap!
ikot korang la nak amek ape pon. lagi banyak korang amek lgi mahal la passembor korang.wuu

nyumssss


lepastu, kitorang heading balik ke rumah masing-masing..
dalam perjalanan sempat lagi aku capture gmba-gamba cun ni dalam kete..
scroll down..
there! Fort Cornwallis :)

jembatan PP :)

sangat cantik kan?
demikianlah, hamba ni sangat suka nature.
pencinta alam lah katakan :)
okay, hamba nak pegi masak-masak pape yang patot sebab hari ni hamba puasa.
tinggal 7hari lagi tak ganti.. huhu
thx for reading!
bubye!


Nunu2012

2 00 budak kena kiss:

~~zana@pb~~ said...

Assalam....akk suka Penang, tapi...jauhnya...

cik nunu said...

@~~zana@pb~~wasalam..yeke? ak tingaal mana?? :)