Tuesday, June 19, 2012

Perfect Getaway #6 / MD3


ASSALAMUALAIKUM!!

i wear turqoise shawl with half-cut shirt from  forever21 with
light blue skinny jens by Diesel n
light brown wedges  from Red Modani
salam tengahari u olls!
dah lunch belom?
nunu baru je lunch nih.
anyway, sangat bosan harini.
sorry semalam tak sempat update belog sebab sibok berdating! ngehngeh
nunu tak tahu nape kebanyakan entry ade 'Perfect Getaway'.haha
yelah, balik hometown asyik jumpa buah hati je.
harapkan berjumpa sahabat-handai tapi semuanya dah future study merata tempat!
apetah lagi cuti semester tak sama..
haih naseb..


haap,
mesti korang tertanya-tanya ..
apakah, adakah, mengapakah, mungkinkah, dimanakah, kemanakah nunu pergi semalam?
aiceceh, suke sangat nak merapu aku nih.
terus-terang sudah!
okay, semalam lepak dekat sungai petani je..
jalan-jalan, usha orang...
hari isnin semalam memang bosan!
pastu kitorang pegi beli tiket wayang.
tengok wayang cite Madagascar3!

tadaaa!! bukti bukti! ngeh3
nah, bukti kekosongan yang melampau dalam cinema ni. phew..
haa..
korang tengok gamba dalam cinema tu.
siyes babe, tak ade orang lansung!
takpelah time tu nunu pikir ,''hari ni hari isnin so no wonder la kan.
tapi siyes tak ade orang lansung! sobss
then beberapa minit kendian ade sorang kapel ni masuk.
peh, lega.. at least ade partner en?
macam en.sayang dah reserved suma kerusi dah time tu.. fuu

two version <3

well, the next kitorang tak taw nak buat pe sebenanye.
nunu cadang lepak kat Taman Jubli..
hmph, kat situ takde mende menarik pon.
yang ade makhluk yang tengah berjogging, gelonsonsor, boyan, kuda kecik..
hmm, sekali lagi aku memberi idea kepada en.sayang  ,"kita maen amek-amek gamba lah!
hoho, last-last nunu yang melebih.
nasib baik en.sayang tak kesah.
dia ikot je perangai kite yang gedix nak mampuss tuu..hohoho

yeah, pose gedix untuk korang!
btw, aku suka gamba gedix ni.. ngee
haha
see guys..
betapa dedixnya aku.
maaflah, aku sendiri tak tahu menahu kenapa time gedix aku tiba-tiba menyerlah!
actcelli, aku sebenarnya tak reti nak caption tanpa tengok camera.
but i'll try.
but how it looks?
terrible kan?
over-reacting lak! huhu

by the way
sedap tak lagu lam belog kite?
i love this song much since dalam cite Seindah Sakura lagi.
hehe..
okay, thx reading!

p/s: tekan burung biru ni dan follow twitter kita, pelissss.. thanx buddies!!


Written By,
Nunu 2012








12 00 budak kena kiss:

sYiRa LoKMaN said...

hye hyee awakkk ^_^ terjah sini :D

sYiRa LoKMaN said...

hye hyee awakkk ^_^ terjah sini :D

sYiRa LoKMaN said...

hye hyee awakkk ^_^ terjah sini :D

cik nunu said...

@sYiRa LoKMaNhi hiii.. thx! :)

Pink Lavender said...

best x madagascar??

makneng follow nunu

jemput follow makneng semula

nadia farhana said...

hai singgah sini :)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

cik nunu said...

@Pink Lavender best gila! ok nt nunu follow :)

cik nunu said...

@nadia farhana hi nadia! TENGS! :)

cik nunu said...

@Sherwieyna Muzzawer hi u! tengs! nk pg terjh ni..hehe :)

SYAH'IZZAT said...

gudluck in ur relationship!! :)

p/s: i dah follow u tau :)

cik nunu said...

@SYAH'IZZATtengss!! .. nak pg folo ni :)