Thursday, June 14, 2012

Perfect getaway #4 / Konvoi WOCC


ASSALAMUALAIKUM!!


i wear kurung moden 'leopard' and 2 tone bawal scarf in peach :)

Holla!
sorry sebab jarang sangat update belog sebab buzy sangat-sangat.. sobs
actcelli nunu nak talks about last saturday!
yeah! referring to the title mesti korang wondering kan ape ke bende lah WOCC tu.
haih, okay. i'll explain guys!
WOCC is actcelli satu kumpulan car club.
what car?
stand for 'W' of course la Wira! hehe
sebenarnya car club ni boy nunu yang join.
al-maklum la beliau pakai wira je. tak macam korang kan kan? takpe kite bersyukur.. sobs
well, nunu as his girlfriend just automatically join the club!.
eh korang tahu tak? 
this is the first ever konvoi yang nunu penah join taw!
senang cerita *T E R U J A*

area Kuala Kedah, alorsetar, Kedah.

GUA GUNUNG KERIANG
hah!
cantik kan sawah padi?
nunu suka nature.
cantik sangat!
Subhanallah!

okay, sambung la pasal WOCC, ape yang nunu tahu car club ni seluruh negeri pon ade.
so disini nunu nak buat pengumuman.
dialu-alukan kepada sesiapa yang memiliki kereta wira  dijempot untuk men'join' group nih.
haih, okay wahai rakyat jelata.
berikutan banyak faedah kalau korang join car club ni.
first bagi girl, korang boleh tanya kat abg-abg WOCC ni mengenai compartment-compartment kete yang korang tak tahu.
second, kalau kereta korang rosak boleh calling-calling slah sorang ahli grop WOCC for sure dorang akan membantu.
yang third, boleh mengisi masa lapang dengan event-event  WOCC yang berfaedah.
yang keempat, kelima?
korang pikir sendiri..hehe

kak wawa :)

hah,
korang nmpak tak gamba kakak pakai baju merah tu?
actcelli tu ahli WOCC.
tengok, girl pon leh join taw!


  • dengan muka selamba nunu bertanya,'' ehm, akak kenapa masok car club ni? tak segan ke ramai laki?
  • kak wawa  reply ,'' mula-mula memang segan tapi masok sebb nak belajar part-part kete, and bile join car club ni kalo kete rosak leh contact dorang, kite orang pompuan ni mana pandai sangat , bla-bla-bla-bla...


hehe. kak wawa, jangan mara kite!
kite tak rakam pon dialog nih.
hah! so the conclusion is, banyak benefit join bende-bende faedah cenggini.

tetiba perot cakap, 'LAPARRR~~~'
alolo, bila nk nik pelamin ni? lambat betol.

boboy. cian tasut baru felali awak tu kene lecah sawah. kikiki



okay, selesai kenduri 
kitorang heading ke Gua Gunung Keriang.
there, korang scroll up nampak tak gamba macam gua.
tu lah Gua Gunung Keriang!
ape kitorang wat kat sane?
yah, scroll down!
Wiraians
nah..
sesi photoshooting untuk pengantin.
actcelli pengantin perempuan sangat malu-malu!
pengantin lelaki ahli group WOCC ni..
so sebab tu kitorang konvoi kenduri nih.

okay, 
terima kasih sebab sudi baca.
share and like fanpage sekali ye! thanx!


p/s : FACEBOOK WOCC

last interframe with boboy!


Written By,
Nunu2012

0 00 budak kena kiss: