Tuesday, June 12, 2012

Perfect Getaway #3 / Bohsia 2


Assalamualaikum!!

he is driving actcelli, that's y he is not focusing on the camera. haih, accident apa pon xbole awak >_<

hello semua!
by the way, malam ni tak de benda pon nak cerita.
cuma nak share kat korang ape yang nunu buat semalam.
yup! kitorang tengok cerita Bohsia2!
sumpah best gila!
5 out 5 la nunu bagi.
cepat-cepat lah tengok, tak rugi lansung! sokonglah cerita tempatan wahai rakan-rakan! ngee
hmm, semalam kitorng tengok kat Central Square, Sungai Petani.
tak ramai orang sangat maybe weekdays kot.

bukti pembelian :)



pastu kitorang pegi giant dekat sp.
kunon-kunon nak cari kedai Romantika kat sp?
dorang cakap ade, puas nunu cari.
actcelli sabtu ni ade kenduri arwah tok kat uma nunu.
so that, nak cari lah something yang vintage untuk kasi souvenir kat tetamu .
finally kitorang tak jumpa jugak, tired and kitorang singgah kedai waffel nih..
hmm, not bad jugak taste dye..

i love peanut+choco!



haap!
korang perasan tak?!
amacam? ade nampak same tak baju kitorang? hihi
actcelli, ni baju boboy kite!
atoto, gediknye saye cakap! haha
bia lah. baju yang nunu pakai ni memang baju dye.
he got two pieces and nunu mintak satu.
and yeay! i got! hoho

yay! withou makeup!
watlek watpece watpe.
masok kedai bata pastu tangkap gamba wat slumber.
kami sangat gila! hehe





okay, that's all peeps!
good nite!
assalamualaikum wbt!

Written By,
Nunu 2012



3 00 budak kena kiss:

nurazwani saimi said...

sangat come.mke macam ade iras2..:D

http://nurazwanisaimi.blogspot.com/
follow me back :)

Nur Syahid said...

memei pung,bohsia bestt

Nana Lam said...

sweet! nana dtg berkunjung balas. nana takda wat blog tutorial dear :)