Sunday, June 17, 2012

Kenduri lagiii..


ASSALAMUALAIKUM!

i wear soft green baju kurung matching with neon green scarft.. *geeky smiley*
hi semua!
happy weekend!
salam israk mikraj
and selamat hari bapa!
yeah, sempena hari mulia ni ape planning korang this day?
nunu tak planning pape pon.
spend  a whole this day dengan melepak kat rumah jek.
so bosann..

now sekarang nak update belog.
nak story dekat korang what happen saturday semalam.
haa, kan ade nunu cakap kat entry lepas 'tak nak cakap pasal kenduri?'
nah, semalam ade kenduri arwah kat umah nunu.
kenduri arwah tok, sekalikan kenduri untuk adek nunu faten yang nak amik Spm tahun ni.
sape yang baca entry nunu ni nak mintak korang sedekahkan
 Al-Fatihah kepada tok nunu,
Zaleha bt Abd Rahman yang telah meninggal bulan10 tahun lepas. aminn


okay, continue..
actcelli kenduri ni semuanya pakat-pakat rewang n masak sendiri taww..
semua sanak-saudara pakat tolong..
haa, tu la untungnye rumah dekat-dekat dengan adik-beradik,
bole rewang sama-sama, tak payah mintak tolong orang kampung yang lain dah.. 
haa, apa kata korang tengok gamba je lah.
korang kan sukaa.. hehe

kemeriahan makcik-makcik yakni sedang mencedok lauk-pauk untuk makan setelah bacaan tahlil.

haa, beratuq jangan tak beratuq.. hehe. see, ramai kan? semua orang kampung.
siap buat khemah lagi?
haha, actcelli depends la nak buat khemah ke x, rumah nunu tecik je..
sebab tu yg buat khemah tuu..


The lauk-pauk! im start hungry back!


my dad. guess how old is he?? jeng3..

okay, done!
sebenarnya nunu sedang me'minimisekan'kan masa untuk update belog.
selalu kalau update belog tak sah kalau timing tu sejam lebih! 
yelah, dengan nak edit gamba lagi kan..
dengan nak edit text, yang tertypo ni haa..
susah woo..
tak pa lah, 
thanx kawan-kawan kerana sudi baca!
cherio!

Yang Menulis,
Nunu2012



4 00 budak kena kiss:

HannaNabiella said...

Wahh..muke akk ekot ur dad la..huhu...^_^

cik nunu said...

@HannaNabiellahaha! really? anak bapak la katakn..hehe :)

nadia said...

Al-Fatihah.

Senang bila saudara-mara duk dekat,
segala kerja jd cepat :)

cik nunu said...

@nadia yea.. tima kasih awak.. aminn :)