Wednesday, June 20, 2012

Cantik Tak? ngee



ASSALAMUALAIKUM!!


hi semua!
hamboih, title tak boleh belah.. cantik tak?? hehe
haih, amacam? tak perasan ke?
sampai hati ke jantung ke limpa korang tak perasan eh?
nunu dah tuka header! cantik x?
edit sendiri woo..
tak reti lah nak buat transparent header guna Adobe Photoshoping tuu.. err


2nd Header

the newest *3rd header*
uwaa,
actcelli yang ni adalah header ketiga yang nunu dah buat.
header first-first tu simpan kat mana tah.
rasanya dalam external, nanti la selongkar.
sorry xdapat nak tunjuk kat korang!
hah!
ade ke sape-sape yang baik hati lagi dermawan nak sponsor buatkan header untuk kite? jengjeng
kalo ada email kite kat ellysaa_murder@yahoo.com! kiki
thanx budies!


Nunu 2012


8 00 budak kena kiss:

Atiqaa Payung said...

simple but nice I sukaa :D

Cik Rongoks said...

comel :)

sekarang dh banyak tutorial yg ajar cara buat header transparent :)

Ema Minami said...

oLOLOLOL...comey sgt!..

cik nunu said...

@Atiqaa Payung thx babe! :)

cik nunu said...

@Cik Rongokshehe,, yup! thx! kene blja lg guna adobe nih :)

cik nunu said...

@Ema Minamithx! :)

munirah said...

simple yet nice okayy what :D

SYAH'IZZAT said...

welcome to blogger world :)