Tuesday, March 6, 2012

She's awesome! #2 / Dewi Neelam

Assalamualaikum!

okayy,
hari ni xde gamba untuk dishare.
sal lame aku tak update pasal entry ni?
sape ingat entry yang lepas pasal tajuk ni aku cita pasal sape?
jengjengjeng.. dian pelangi! yeah, pandai korang..
well, today aku nak cita pasal Dewi Neelam @ Irna @ Nilam Sari..
err, ade yang kenal? ke aku sorang je yang ketinggalan baru nak terhegeh-hegeh update pasal dia..
wuwuu, takpelah.. dah kenal diam je k.
aku just nak share ape yang salu aku stalker..
she's also my inspire.
she is fashion designer as same as Dian Pelangi, tapi si dian ni lagi hot la.
and as part-time she is model!
and from Indonesia.
aapp, do not judge that indonesian hijabers always pakai tudung bawal yang ala-ala topi tuu..
mind-set korang sekrang kene tuka kayy..
she's trendsetter! pakai shawl , pashmina macam kite..
alahh dari viewers aku, Malaysian hijabers banyak yang tiru pakai stail ala-ala Indonesia ni.
korang tak percaya? abes yang korang pakai tudung bawal pin kat teling tu mende.. stail dian an..
she's also made tudung tutorial.
ape kate korang chekidaut dolu. hehmilkysmile


korang leh subscribe beliau kat you tube kalo nak lagi banyak tutorial dari die :)


so unique!
3 ways in 1 shawl, tudung!
tak nampak macam indonesia pon kan?
jom aku share sikit photog si Dewi ni..


macam yuna kan? sumpah stylo gile..

she's wearing Maxi Dress + pashmina!

she's wearing jumpsuit!

i <3 this one, menutup urat tapi still boleh bergaya..

she's in Harem pants!

i love her turban:)

love this turban too <3

yeah! she is wering Palazzo pants!


so macamana?
awesome kat dia..
beliau dah kawen..
so kalian-kalian semua kalo berkenan sama ini cewek sila berhenti berharap iyaa..hehe
*ceh, speaking indon kunon =..='
okay guys, kalo shuka like and share sekali..
kite tanda anda dah bace entry ni! tq!
Idea oleh,
Nunu 2012

0 00 budak kena kiss: