Friday, March 9, 2012

Family Gathering!

Assalamualaikum!

senyuman yang tak ready.. :/

burpp..
alahamdulillah.. kenyang.. aku baru je lunch ni.. adeh..
mama buat tomyam ayam! sedap nyummy..
esok aku akan gerak balik jB.. sobsobsobmilkysmile
tak syiok la study sane, dah la jaoh tapi nak wat caner.. tima jala, rezeki kan..
oh, mesti korang tertanya-tanya kan dengan entry hari ni.
actually bukan la gathering mana sangat, cuma pegi makan-makan sekeluarga ja..
best-bestt..
aku yang belanja sebab nak sambut besday family aku yang dekat-dekat tu..
yelah, bulan 6 pulak aku balik rumah nanti.. sadis kan..
besday dekat-dekat maksudnye macam mama besday beliau bulan 2, aku dengan aten bulan 3, ayah dan adik aku bulan 4..
nahh, dekat sangat-sangat kan.. hoho
well, aku bukan malas nak tulis tapi aku lebih suka bercerita melalui gambar.
yeah, scroll down more!

3 dara pingitan! aiceceh, yang tengah tu mak dare da.. kikiki

yang kiri korang tu ayah aku, yang tengah adik aku yang kecik, yang hujung tu aten :)

caption 1 : '' kakak, tangkap gmba adek camni " wahaha
caption2 : candit, kunon2 wat aksi gelojoh makan. =..='
caption 3 : sharing is caring la kunon, hampeh.. lepas tu berebut sakan! 

hahaha, kesian gamba ni..
aten tak dapat join sekaki sebab dia tukang nangkap gamba ni,,
takpala tin aku da gabungkan gambaq hang kat sini..
wateva it is, we one Family :D


Date 08 March 2012
Venue : Restoran HotMas Sungai Petani.
Time : 5:30pm ~ 7:00pm

The Owner,
Nunu 2012

3 00 budak kena kiss:

Anonymous said...

Нi, i fеel that i noticed уou
ѵisitеd my websіte thuѕ i got here to go bаck the ԁеsігe?

.I'm attempting to in finding issues to improve my site!I suppose its good enough to make use of a few of your concepts!!

My site ... Zulutrader
Here is my website ::

Anonymous said...

Thankѕ foг fіnally talkіng about > "Family Gathering!" < Loved it!

Review my homepage :: vapornine
Here is my web-site ::

Anonymous said...

For the reason that the admin of thiѕ webѕite
is ωοrking, no unсertаinty very shoгtly
it will be renowned, due to itѕ fеaturе сοntents.


Stop by my webpage; galaxy s3
my webpage >