Sunday, March 4, 2012

Empty Note #9 / you're so fine!! :)


Assalamualaikum!

gambar dekat pasar padang besar :)


eh da jawab belom salam kite??
tak jawab hukumnya?? hehe..
okay, well sebab musabab nak update belog hari ini pon aku tataw..
entry ape aku nak letak pon sampai setengah jam gak aku pk..
tapi yang pasti aku rindu sangat-sangat belog aku ni!
da seminggu lebih ta update! buktinya adek sweet kat twitter aku mintak aku updatekan..
hihohihohiho, terharu aku, ta sangka ade jugak orang sudi bace belog ni,,huhu



aapp, tengok je.. follow la sekali... tak rugi pon kan? @nunu_kirby :D

hah!
korang da caye an an?
hehe, aku kat rumah sekarang ni.. so senang la nak update,
jangan risau! aku akan update tiap-tiap hari! hehe
banyak benda aku buat sepanjang minggu ni!
hari isnin sampai la selasa ritu aku shift malam kat Barat 3, wad Orthopedic Perempuan dekat
Hosp Sultanah Aminah..
bagi aku, best keje malam! agak buzy. tapi stat pukol 12 sampai kol 4 dah bole rest dah..
ape yang best keje malm bagi aku, 3hari keje malam berturut-turut boleh cuti 4 hari lepas tu! 
bhaha, bhagia..Photobucket



sabtu pagi semalam aku baru sampai kedah,
alhamdulillah, cuti seminngu je..
takpe, janji dapat jumpa family.. kan..
eh, korang nak tahu something x?
sebelum tu tadaaa!!

HTC Desire Hd, mak aku sekeh kepala aku sebab cakap aku membazir. ye aku mengaku tapi bukan banyak pon aku labur duet, jual fon yang lepas lagi. iskisk.. =..='
*case kaler soft pink! hihi


hihi, aku tuka henpon baru lagii..
aku tak la mampu sangat.
tapi atas pemberian dari buah hati aku, aku terima je..
tapi tak total boyfie aku support!
selebihnya aku guna duet aku sendiri..
dye cakap ni as birtday present aku.. hehe
lambat lagi la yank, 17march!!
by the way, terima kasih sayang!milkysmile


okay you all..
aku rasa yang tu ja yang mampu aku update sementelah 1 minggu lebih ni aku tak update yee..
korang! mintak tolong like page kite yea! ade kat kat header kite tuu..
ilobyou!!


P/S : you all! sedap dak lagu belog kite? aku baru je tuka tadi! aku da jatuh cinta ngan lagu ni korang taw.. 
Guba feat Yuna _You're So Fine , enjoy guys!


Yang Benar,
NUNU 2012

0 00 budak kena kiss: