Tuesday, February 7, 2012

A Two Days Out with Girlfriends! (Entry Bergambar(s))


assalamualaikum !!

the two version of us.. Cheq Ena n Me.. :)


okay, saja nak cipta kelainan pada belog aku kali ni dengan meletak gambar sebagai pembuka entry..
hihi, so gedix-gedaah! *ayat yg selalu digunakan oleh boyfie saya, pinjam sat sayang,hiho..

cer teka cer teka aku kat mana tuu.
kalo korang tak dapat teka memang ah korang..
well, sempena week ni aku just cuti 4 ari je..
alhamdulillah, cuti jugak walaupon aku tak dapat balik kampung halaman an..
so that, 2 hari tu group aku organise trip pergi melaka untuk 2 hari je..
takpelah, aku pon pergilah..
and korang boleh scroll down lagi untuk lebih tahu yang selanjutnya..
have fun girls!milkysmile

DAY 1
jengjengjeng, tiket masok ke Air Terjun Sagil, Gunung Ledang, Johor..
bersama sahabat handai, *Nursing 2/2010
buat kali pertamanya aku mempublish gamba bas kolej aku.. hihi
berlatarkan tempat penginapan 2hari 1malam di Villa D Rindu..
at Masjid Selat Melaka
*caption 3 : kawan titew Azna Azman buat2 posing ala-ala citer Titanic.. hihi
nak kenal? tekan nama dye.. :)

Scenery malam at Melaka Town, so beautiful..

maaf jika gamba terlalu blur sebab kamera tak berkuasa dengan baik, huhu

here we all, at DP!!
babes,
done for day 1.. tired gilaa time tuu..
kitorang lepak kat Dataran Pahlawan tu je sampai kol12..
lepas tu kembali ke Villa D Rindu, tempat penginapan kitorang..
well, scroll down more to continue for Day 2!


Day 2
caption 1 : tiket masok ke Recreational Park REDTMA, Ayer Keroh , Melaka
caption 2 : Azna tengah ber'canoeing'..hihi
caption 3 : Ika and juju sedang mengayuh Paddle Boat!
caption 4 : gamba candit Cheq Ena and Nik.

* tekan nama dorang kalo nak kenal, hehe..

nampak tak yang aku bulat-bulat tuu? tu aku laa dalam Water Ball..
sumpah cool gila weh, benda ni.. korang kena cuba!!


suasana dalam Water Ball
okayy, ni aktiviti yang disediakan oleh REDTMA
in cruise.

sebenarnya aku tak pakai pon jaket keselamatan tuu.. saja action lebih.. hoho

acara wajib, bergambar sampai lebam!
masa ni cruise kitorang samapi ke area Taman Mini Malaysia tuu..
okie dokie.. done for day 2!
weh, korang nampak tak girl yang pakai shawl leopard tuu? beliau roomate aku! 
tekan nama dia kalo nak berkenalan,hihi..
well, disebabkan gambar terlalu banyak aku pon gabung-gabungkan..
senang je kann, tak la berat belog aku..
sorry lah kalo gamba yang tak lawa tuu..
guna kamera henpon ja..
tak mampu lagi nak beli nikon j1 ke, canon 1100d macam korang, isk-isk..

okay, sebagai penutup entry aku mempersembahkan gamba yang paling aku suka selama 2hari tuu..
TQ all,
LIKE and SHARE seperti selalu..
Happy Holidays!
Bye!
Truly Written By,
Nunu 2012
I LOVE THIS PHOTO!



0 00 budak kena kiss: