Saturday, February 18, 2012

Mari SIHAT bersama Jogathon!! :)


Assalamualaikum w.b.t !
saya peserta ke-418!!

hello peeps!
dah lunch belom?
pergi mana je hari ni?
hari ni aku Jogathon! Johor Marathon la agaknye..
kursus Pos Basik Nursing kolej aku yang organise benda ni..
bangon pagi sesubuh, jam 6.30 dah kena ada kat Dataran Pelajar KSKBJB..
start marathon kol8.00-10.00..
tapi aku sampai kol9.15 camtu..
alhamdulillah, walaupon aku tak dapat nombor untuk dapat hadiah tapi sempat jugak aku habiskan keempat-empat check point yang depa bagi..Photobucket
syiok weh.. lari berkejar-kejaran sepanjang 5km! fuh..
tak penah lagi aku marathon sepanjang tu la kan.. bagi aku penat la sangat..
sesape yang ternampak kitorang berlari-larian macam merentas desa tu comment la kat belog aku nijap.. nak tahu jugak.. hehe..
yang penting, theme Hot Red!
no wonder la bagi kami, baju group Nursing 2/10 kaler merah hotties tuu, iaitu group batch aku..
okay, aku kepilkan beberapa gamba yang sempat aku ambik.. hihi



berposing dahulu sebelum warming up!

hoyeh! bersama roomate! kitorang paling depan sekali hoho.. *muka eksaited nak berlari..hiho


okay, thanks for reading peeps!
LIKE and SHARE sekali..

Yang Benar,
Nunu 18022012

eh korang! mintak tolong..
like FANPAGE kite ni jap.. tenkiu soo much!

like anda amat dihargai.. :)





1 00 budak kena kiss:

intan zulaikha said...

cik nunu...apekah tjuk lagu yg disukai 2..??ngee...:)
btw..u look gorgeous in every shoot..
love it..