Saturday, January 28, 2012

Perfect Getaway #1 /GH

Assalamualaikum wbt..
dah habis cuti CNY belom?
wa cuti 5 hari je, universiti n kolej yang lain suma cuti seminggu! kecuali kolej aku ja 5 hari..
ta aci butoi! huh..Photobucket
takpa-takpa.. sempena cuti raya cina yang lepas aku turon KL, lepak rumah acu aku..
banyak jugak aktiviti yang aku buat semata-mata nak penohkan masa lapang dari terbuang begitu sahaja.
*ishh! nunu proceed tolongg.. jangan merapu lagi..


ehem!
alang-alang menyeluk perkasam, biar sampai ke pangkal lengan! hihi..
aku meet buah hati dekat sana..weehuu
well, macam biasa..
i love photog!
presenting dear photogs to tell the storyy!
Proceed!milkysmile



bukti 1 *tiket naek kabel car..

bukti 2 *main outdoor je


posing maut 1 *bajet model dolu sebelom jejak kai naek kabel car,uhh..

beautiful scenery :)

dinasour land *bukti kat genting time ni yang kabus sangat la tebal-tebal-tebal gile.. umpama dok kat oversea suda..huu

posing maut 2 *bajet sunggoh budak ni,haha!

in dinasour land :D

posing maut 3 *the two version of us, tgah wat muka 'eksaited' pabila jumpa T-Rex! haha

beratur panjang gila-gila-gila-gila-gila sebab nak naek roller coaster. isk =..=
last-last dapat naek time senja.huh
in chocho wonderland,weehuu..

posing maut 4 *poyo gile dekat sini, sek bek security depa xmara..hiho

well, im at London! haha


MBHAHAHA..
what the nice right?
aku suggest kat korang jangan la pergi Genting Highland time hari perayaan,..
sumpah korang takkan sempat naek suma mainan kat sana!
sek bek aku sempat grab mainan yang best2 taw..
tapi tak puas sangat sebab ramai sangat-sangat-sangat orang..
tak pasal-pasal korang kena rebot ngan warga asing je,,huh

okay,
like and share too..
click LIKE  here for more info..TQVMmilkysmile

0 00 budak kena kiss: