Saturday, January 7, 2012

Entry Bergambar(s) / Sentapan Hari Sabtu :D

Assalmualaikum..
Happy Saturday!
wehuu..
lama tak update an an an?
ahaha, wa kat JB la...
Semester 4 aku kali ni! hihi
korang nak tahu?
kolej aku kali ni baru ada intake Male Nurse sebanyak 96 org dari 100 orang!
walaweyh.. cayalah.. salu intake Male Nurse kat KSKB Sungai Buloh..
okay, good luck la adek-adek.. akak senior dah tak sabar nak buli korang! wahahaPhotobucket
*oke, joke.. ngehngeh


eh korang-korang..
aku sebenarnya suka ngan Entry Bergambar..!
sebab ape?
sebab aku tak payah pot-pet pajang-panjang..
by the way, cuti semester lepas banyakk jugak gamba yang aku tak uploadkan dekat belog..
oleh itu,
aku ade la beberapa keping cekedis ni untuk tatapan minggu ni..ewahh
cis! tak nakk tengok pon takpe..
aku tak paksa..
aku taw gamba kitorang ni agak menggedix ke ape suma..
tapi ada aku kesah?
aku just nak share tempat yang aku pergi ni..
so that korang leh datang sini and tangkap gamba juta-juta lemon macam aku..
ok, to much talking...!
Let's Proceed yaw! 


muka gedik 1

Angin deras yang menghembus-hembus pipi lembutku..uhuu
syiok gitu..
i love this caption.. thx sayang <3
i love this caption too <3
yeah! i'm at Pulau Bunting, Yan, Kedah!!
nampak dak jembatan Pulau Bunting nuu ..hee


muka gedix 2

okayy..
that's all for todayy..
LIKE and SHARE sekali!!


*p/s :thank you pada rumate and bff kerana meminjamkan laptop serbaguna korang nih.. kalau dak aku tak bole dah update belog kesayangan nih.huu
sek baek henpon anroid aku ade wifi hotspott, leh on9 gune laptop..hihi



0 00 budak kena kiss: