Sunday, January 15, 2012

Empty Note #5 / i fell in love with 6th sense!!

Assalamualaikum..
well, hello people..
eh korang wat pe ni?
ke still sibok nak outing lagi ni?
biasala, weekend,
bosan kan asyik belajar je..hihi
well, aku pon bosan jugak.. update belog jala..Photobucket
oh, abaikan je.. hihi.
now, listen girls..!!
i wanna share something gorgeous, beautiful and wallahh thing!
i love sharing!
sharing is caring..
ok, stop it..
let's proceed!
by the way, aku nak share korang satu butik ni!
well, fenomena korean kan berleluasa sekarang,,
tetapi kebanyakan semuanya too common kan kan kan?
ergh, bosann aku..
well, aku mempersembahkan 6th sense boutique!
and korang leh view, usha-usha kat belog dorang dekat sini http://www.6thsensebydt.com/
kat belog die lagi banyak stuff..
cer tekan jep link yg aku highlight tuu.
haa.. amacam?
cantik dak?
what makes this different is,
baju, dress, jegging, palazzo here memang made in korean ,
and the design soo vintage and retro!
wow, aku suka style macam tu..
macam idol aku nii..
she's nurul.. i love her palazzo pants!
i love her Kimono cardigan too!!
oh, soo gorgeous kan die?
cantik sangat-sangat an?..
okay, cakap banyak pon xsyok jugak..
aku share kat korang sikit gamba dari boutique nihh..










well,
so ape pendapat you all girls?
make a choice here..!
and yang paling penting boutique ni sangat murah!
and free shipping for 3 pieces and above!
wah wah, promote..wuuhuuPhotobucket



ok,
like and share sekali okayy?
TQ!!





1 00 budak kena kiss: