Tuesday, December 20, 2011

You CLICK mine, I CLICK yours :)

Assalamualaikum wbt
dah lunch??
hari ni nunu nak buat entry pasal churpie..
nak mintak tolong sangat-sangat ni wahai korang semua..terutama sekali para bloggers! milkysmile
tolongla klik churpie nunu okay? klik satu pon jadi laa...
xtawu nak click mana? tuuu ada kat bawah header nunu tuu..
bukan ape, semester depan tak lame lagi..
dah pasti masing-masing nak gunakan duet kan,
so why not kita jadikan hasil churpie ni sebagai wang yang nak digunakan nanti betol tak?
betoll nunu tak tipo, churpie ni byk faedah nya..
just a click we can earn money,,
by then contohnye, per clicking RM0.20, cuba korang bayangkan kalo 100 org klik?
dah banyak kan?
so ape lagi,
click kat gamba burung biru churpie yang comel ini untuk sign up!



korang da klik belom?
hehe, klik taw, sungguh tak rugii..
and nunu nak pesan bila korang da klik jangan lupa inform nunu kat shoutbox okay?
i will click yours, no worry..
andd satu lagi, jangan menipu okay?
klik betol-betol, jangan tak klik pastu beritahu nunu suroh klik churpie dia.. berdosa taw!
bukan apa, haram kan kalo kita makan duit yg kita tipo tu?
so, click betol-betol..
bukan nye susah pon, just klik je..hehe
insyAllah dengan cara yg halal, churpie masing-masing akan meningkat.. Photobucket


okaylah, share banyak-banyak and like sampai lebam okay?
kalo suka belog nunu klik kat FanPage belah kanan korang ni, TQ :)




2 00 budak kena kiss:

Ezzattie said...

yeahh! betul tu nunu. kita kena jujur. ezzat klik nunu punya churp2 da.. klik balik k..

^^

cik nunu said...

okay, TQ.. kite pg klik awak pnye nii... :)