Thursday, December 8, 2011

She's awesome! #1 / Dian Pelangi



Assalamualaikum.
dah lunch belom? makan ape?
ke baru bangon tido? uu, tak senonoh eh korang ni.. p ccuci muka dolu! huh
*dok cakap kat orang.. empunya diri pon tak mandi lagi..baru bangon..hahah
almaklumlaa, cuti sekolah an an an?....milkysmile
korang korang korangg! nunu nak share something nih..
you all kenal tak dengan Dian Pelangi?
alorr, dia tu Fashion Designer  yang termuda lagi terkenal lagi hebakkk lagi gempak lagi ohsemm di Indonesia..
macam-macam lagi lahh.. hahaha..
sebab ape aku cakap muda? because she's only 20th!
and untuk pengetahuan korang beliau sudah pon berkahwin.. tapi muka da matang gilerr!
eh, betolll... actually nunu pon kenal beliau macam tu je, tak tahu beliau ni gojes! hotsetaapp!
marvelles! and bla bla bla.. ni suma kije sahabat nunu, men'fofuler'kan beliau ni lagi
okay kredit to my friend, Mia Ayesha, boleh add dia kat pessbook aw,
*p/s : beliau ni pon hotsetapp gak, jangan marah mia! ilebiu! lalala..Photobucket



okay bloggers, mari kita mulakan dengan tayangan gamba beliau..
takkan gamba nunu? gamba beliau lah! Dian Pelangi ataupon Dian Rainbow.
wink-wink ~~


she's at Jerico, if i am not mistaken :3


i love this muchh! batwing blouse!





oh. so stylistaa!

when she in Singapore.


ranggi <3

tak sangka this pants pkai pon nampak stylo an? hehe
must try girls!

mustard yellow, i love yellow!

unique skirt.

ouh, i love this!! <3
love her pants
okay then
aku buzy nak pegi memasak ni..
kan aku cakap nak jadi chef bulan ni.. kahakah.
*korang jangan gelak kat aku!wuumilkysmile
okay, like & share sekali kalau suka taw taw taw!
i leviu all!


*p/s : korang nak tahu tak? beliau la yang adakan fenomena back to the 'tudung bawal' tu.. ala, stail2 yang letak macam subang or pin berjurai-jurai tepi telinga tu, idea beliau lah hihi..
korang tak paham ke ape aku tak cakap? tak paham korang tekan Entry semalam . :)







2 00 budak kena kiss:

! eh ? si.ulatAPPLE ! said...

minat dy jugak ! sangat ! <3
she's very pretty kan ? ;)

cik nunu said...

ye! adore her much! she so inspired..an? :D