Friday, December 30, 2011

Entry Bergambar(s) / Meet My Kezen From Acheh,Indonesia

assalamualaikumm
haishh, sibok gila aku minggu ni..
tak sempat nak update belog korang tawu..
aku banyak buat entry bergambar je skrang nih..
senang cket..
uhh..
actually, isnin hari tu ade kenduri sebelah bapak sedara aku, belah ayah..
well, Sultan Kedah datang! wuhuu
Agong kita untuk kali ni..hee
bapak sedara aku tu loaded, sebab tu dia mampu..haha
tak caye? nanti aku tunjok gamba..
sebab tu la kezen aku dari acheh suma datang sini..tapi tak suma la,,hee
eksaited jumpa dorang, dah la cantik gillew..hihi
well, korang nak tahu dakkk??
mama aku soh ajak buah hati ak, hoho
soo, leh la kenal-kenal ngan family side ayah aku ni..
so ape lagi.. berbunga-bunga hati nii..hihi

okayy,
stop bubling..
Let's Proceed !milkysmile
bukti 1

oke, Hijjaz pon datang arituu

my kezen Kak Vivian

around my kezen

big family

saya tgh dating kat sana dengan buah hati,hihi

here, our gedixx pose !!
okay..
bengang aku aku nak upload gamba kat blog,
asyik error ja keja.. huh


p/s : esok 31hb aku akan gerak ke jb, disebabkan tiada lappy so masalah gila lah aku nak update belog pasny.. uwaa, sedih gilaa.Photobucket


0 00 budak kena kiss: