Sunday, December 25, 2011

Entry Bergambar(s) / happy saturday!

assalamualaikum wbt..
hello earthlings?
sihat sihat je an?
and i wish happy ho ho holidayss!milkysmile
aku paling suka entry bergambar ni..
xperlu cakap banyak-banyak..
share je gamba and korang akan tahu ape aku buat..
cakap je bosan kan..
kalau ade gambar tak la boring jek ann..
okay bloggie,
saturday semalam aku and kezen-kezen aku pegi jenjalan..
they all came from acheh!
walawyehh, takkan korang tak tawu..
mustahil la an?
sebab musabab aku nak upload gamba ni sebab aku
eksaited ade kezen cun, gojess and hotsetapp cam dorang.
haish, jangan sentap suda..hihi
aku pon terpegun jugak la an dengan style dorg..
kan aku cakap dolu, sekarang an back to tudung bawal,
aku tengok kezen aku belit cam Dian Pelangi
*tak kenal? klik sini..
bukan DianSastrowardoyo yg ada apa dgn cinta tuh..wahaha

okay, shadapp
cakap banyak aku nih..
Let's Proceed yaw..

Bonda's FAMILY :D
bersama ADEL *kezen

bonda*in yr left
my mom *in yr right
presenting our GEDIX pose!
*both are my cousin.
MY SUPER-DUPER BOBOBOI!

OK, ak sja perbesaq gambaq ni.. saja la nk tunjok kat hampa  yang aku ada kat blakang jambatan pulau pinang!
haha, hampa ada ka? tak ada kann..kiki
*agak kabur sedikit,uhh -..-'
gambaq perasan elok,uh +..+



okay..
takmau cakap banyak!
kalau sukaa like and share sekali okay..
like FANPAGE kite jgakk..milkysmile


5 00 budak kena kiss:

hunny bunny said...

happy holiday..
nak bg taw ani pown ad gmbar blakan jambatan PP..hehe

follow u..

cik nunu said...

hehe... bagos2... kite eksaited..macm susah je nak amek pix baground jambatan pp ni..wuu..oke, i'll hit u babe :D

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=ltdfgRzUqGI

wanie said...

cantik2

hidung anda tak cantik? tak mancung?mari tengok sini...
#ini bukan iklan okes
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/jom-mancungkan-hidung.html

Anonymous said...

babe, wt la tutorial pashmina kw tu. na blajo :P (ayesha azman)