Saturday, December 24, 2011

Entry Bergambar(s) / a Day with MY mr.Kirby

Assalamualaikum wbt
dah 3hari aku ta update belog..!
sebab buzy sangat.. sory ye semuaa..
thanks kepada yg follow nunu, BW nunu, klik churpie nunu..
no worries i click yours, and follow u all back okayyy..Photobucket
haa, actcelli...
entry kali ni nunu just nak share gambar je..
oh yeah, nunu suka bergambar, pantang nampak kamera.. *oh goshh
tapii, xde sape nak take nunu jadi talent..
uh, anybody? photog out there.. uwaa, *macam demand betoi!
okay,
sape2 nak tengok tu tengok la,
maaf la kalo gamba ni terover tergedix nak terbuat korang muntah ke ape kan..
sebab itu mmg cara kami, gila sewel cket,hihi
jgn lupa like fanpage nunu and share ye..
kalo tak nak suda, tak paksa..Photobucket

cube teka kat mana??

korang ade gamba tepi jalan ala hollywood ni? xadakan...hihi

dekat PB :D

cari carii...
 
guess how much this jacket after we all tawar menawar ?? jeng3..$$

korg nak tawu, brg mr.kirby sya yg pling byk!!

beautiful caption by me, weehee :D
MUKA AKU YG TAK LEH BLAH.. WEKKS


sbenanye aku ta ety snap tnp tgok kamera tp ak try jgak walau xmjadi..wahaha

the gedix nak mampos of us! :'D

THE PERASAN OF US..HIHI



aapp..
da habiss dahh..
share and like fanpage nunu okay..
shayangg korang suma..
baiiimilkysmile

0 00 budak kena kiss: