Monday, December 5, 2011

BAI jaybee, HAI espee!!

assalamualaikumm wbt..
Ya Allah, rindu sesangat kat belog aku nihh.. muahmuahh!!milkysmile
setelah 3 bulan aku ta update belog?! gila betoi!
hampa ingat aku nak tinggai gutu ja ka dunia 'berblogging' aku ni.
sek baek aku ada 'semadfon', leh la online pesbook tiap-tiap hari sampai terkeluaq bijik mata!
ni suma aku punya pasai la, p hempok leptop tu sampai skrin dia xleh 'baca' dah..
maksud aku, aku tak hempok tapi leptop aku terjatuh dari almari teroih mengong! sakit hati jiwa dan raga betoi nak habaq mai nih!




ni,, mentang-mentang aku da sampai kedah so tade masalah la aku nak loghat utara nohh..
aku taw hampa paham, kalo tak paham pi cari kat google transalate
*ada plak kat sana,, haha..
hamboih, Mat Lutphi tu pon loghat kedah, hampa dok tengok video dia gelak guling-guling 360' kira dah paham la noh. hihi


btw, referred title kat atas tu,
hampa taw la aku dok jb kan,,
aku belajaq kat penjara kempas, jb a.k.a KSKB johor bahru..ngee
so, bulan ni aku cuti sem.. so bye-bye pi la sat kat jb sebulan..
soo,, say hello to Sungai Petani!
hooyehh!
da 3bulan la, aku ta nampak sawah padi,
ternganga jugak la bila balik kampong hari tu lalu kot sawah padi..
macam tak penah tengok pon ada jugak! hahaPhotobucket *'perak' serupa penguin nih.hahaha








hat 'macam' gunung tu, tu la gunung jerai!!!



hehsem dan ohsemnye sawah padiku..




aku sebenaqnya ada banyak lagi nak ceritera kat hampa..
tapi aku cerita kat next-next entry okeh sayang,,
entry kali ni hanya pengenalan aku Cik Nunu sebagai owner belog ni yang menghilang tiba-tiba semenjak 3bulan! huu.. so saddss
milkysmile
okay, aku nak kasi hadiah kat korang nih,
gamba terbaru aku! haha
thanx sebab baca entry aku..
like & share sekali ye!



*p/s :  terima kasih banyak-banyak yang BW aku selama 3bulan tu , and sorry banyak-banyak tak dapat reply BW korang seperti hal yang aku cerita dalam entry ni.. 
BW selalu dalam ni kay! thanx!Photobucket





3 nunu,, wee :D








0 00 budak kena kiss: