Tuesday, December 6, 2011

ceritera 3 bulan :))

assalamualaikum

selamat  tengahari, ade yang tak bangon lagi ke??
nak kene lempang laju-laju la nih baru nak celik mata luas-luas.. haha
gurau je you all..
ouh! kejadian malang menimpa aku hari ni,
lengan aku lecur terkena minyak panas, pediss sunggoh! pedih lagi hati aku bila someone beloved buat tak endah.. an an an?Photobucket
neway, aku pon tak tahu nak letak tajuk ape untuk entry kali ni.
macam skema lak.bhaha
berbalik kepada entry semalam, kan aku cakap ada banyak cerita yang aku nak cita an an an? hee
banyak jugak la yang berlaku kat tempat pengajian tercinta aku tu..
aku namakan tempat tu sebagai 'Sekolah Kskb'..
oops, sebab ape?
sebab dah macam dudok sekolah asrama dah aku tinggal situ.. itu ini tak boleh, dilarangnye..
guardnye pon macam komander Askar Melayu, gerun aku.
okay, maybe sebab aku under Kerajaan, sebab tu kitorang dilayan macam budak-budak..
okay-okay.. accepted.. but then agak-agak la an?
next year i am going to 20th!! chill la.. adehPhotobucket
yelah-yelah.. wa tanak cakap banyak-banyak pasal sekolah kesayangann wa, wa balik kampong ni nak happy-happy an an an?


by the way, next year aku Tahun 2 Semester 2, it means Semester 4 lerr..
lagi 1tahun 1/2 lagi aku akan habis belajar, lepas tu insyAllah kije..weee
berkaitan dengan final aku hari tu, alhamdulillah aku lulus..
actually, group aku adalah group yang terbesar!
seramai 176students, bayangkan.. huh
jenoh pengajar-pengajar kami nak menggodek, memerah otak mengajar kitaorang.
and thanks dekat penyelaras group kami time aku semester 3 ni iaitu Puan Saraswathy.
walaupun beliau agak kuat membebel, tapi aku respect time beliau mengajar kitorang.
bersungguh-sungguh nak buat  bagi kitorang paham.
*puan kami indian, so slank pon indian, soo kadang-kadang kurang paham la kitorang ni.. by the way, i love you puan! subjek puan 3 orang je gagal! cayalah! puan memang hebattt!
alhamdulillah jugak, group kitorang semua  lulus belaka dan 3 orang je yang gagal..
what amazing right?
mari kita tepok-tepok tangan sikit..hohohoomilkysmile


sekoalah tercinta, muahmuah *,*




eh korang korang korang..
cuti bulan ni buat ape??
opps, kepada sesiapa yang tengah belajar,
sibok dengan final tu susah la nak jawab soalan aku eh,
korang punya cuti semester kan kebanyakannya tak same ngan aku..huhu
macam-macam dah perancangan aku nak buat nih.
aku pikir-pikir nak jadi chef bulan ni..
yang penting aku nak buat cuppy cake yang omey berperisa coklat!! nyummy!
da siap nanti aku upload kat belog ye sayang-sayang semua..kiki
okay,
memandangkan suma adik-beradik aku serta parents aku demam so i do and i have to and also would like to be a part-time chef without payment! hee
biasalah musim cuaca tak menentu,
kejap-kejap panas menerik, hujan lebat.. haih
kes denggi pon meningkat sekarang ni..
buktinya buktinya??
sebelom aku pulang ke desa tercinta ni, kolej aku tu dah fogging sampai 5 kali kau tahu,,
tak pasal-pasal 5 kali jugak la aku dan roomate mengemop lantai akibat lantai licin dek asap fogging.huh!
so, aku nasihatkan korang hati-hati la..
air-air yang bertakung tu korang buang la..
kolah dalam bilik air tu, air yang korang cedok nak mandi tetiap pagi  ke kolam air yang korang berenang tetiap minggu tu tutuplah bila tak digunakan kay?
anyway, diingatkan sekali lagi..
sayangilah diri anda serta keluarga anda!
*cewaahh, macam inspektor kesihatan an aku? sayangnye aku misi je,, wuuPhotobucket


okay.. aku banyak bebel lah.
dah terjuih-juih dah mulut aku,,
kawan-kawan like and share sekali okay!!

p/s :


awak awak awak! muka saya da jadi ceni sebab terlalu rindukan awak,
tolong reply msj saye :)

0 00 budak kena kiss: