Sunday, August 14, 2011

kuih raya yang mesti aku buat !!



assalamualaikum..
dah masok 2 minggu kita menyambut ramadhan yang mulia ni..
baju raya buat ke beli nih?
kalo nak buat alamat tak sempat la kan..
nunu pon tempah bulan 6 aritu..
pastu nak beli lagi untuk raya ke-2..haih.. melaram! Photobucket
aaapp..!
korang dah buat kuih raya belom?
dah pikir biskut ape nak buat? hoho
merancang adalah lebih baik daripada melakukannya..
nunu dah pikir dah..
mengikut perkiraan melalui kalendar henpon nunu lagi 11hari lagi mau pulang!! hoho
habih je 'divided' (office hour) dekat ward, amek bag teros pergi larkin! haha
okay-okay..
nunu rasa kan.. kat bawah ni adalah kuih-kuih yang nunu akan buat..
xpon 'dibuat bersama'.. hoho



1..
almond 'merbok'


2...
kornflakes madu .. win-wink '0'

3...
semperit ranggup lagi enak sehingga menjilat siku..^^








p/s: awak biskut nestum macam ni ke awak maksudkan?? nampak sedap.. nanti saya try buat..
hoho
Photobucket




tamat untuk malam ni...
thanks kawan-kawan
like & share sekali.. ^^


5 00 budak kena kiss:

Arbi said...

Buat kueh ni senang....Try buat kuih popia mini..MMg senang nk buat, tp time nk gulung..mak aiiii sakit pingang2 den...

silentkiller said...

UIKKK..SEMPERITT..?? BUKAN KER BISKUT DAHLIA 2..?? ;]

cik nunu said...

hahaha.. tahu xpe.. saye ta penah bt.. mama penah bt.. jenoh kot..

Izzul Amir said...

hehehe nicee ;)
btw cantik.. blog :P

cik nunu said...

to silent killer : kuih semperit lahh.. hoho


to izzul : thx.. folo sye.. hoho ^^