Sunday, July 17, 2011

The Moment | Kebun Bunga Istana Johor

assalamualaikum..
sorry bloggers sebab dah lama nunu tak update belog....
al-maklum la.. sejak-sejak balik ke kolej ni susah sangat nak online ni... huhu Photobucket

weekend lepas nunu ngan roomate *neeya reanna
hanging out kat kebun istana johor!!
sebab tu entry hari ni berbaur kencang! hoho.. apa punya statement daa..
untuk pengetahuan korang yang belom penah datang sini,
kebun ni berdekatan and bersebelahan dengan Masjid Sultan Abu Bakar!
takde-takde! tanak cakap banyak..
nak upload gamba-gamba ni and nak tunjuk kat korang betapa indah nya kawasan ni! yaaw!







p/s: kawasan istana dilarang masuk,, so xdapat la kitorang nak bergambar kat situ.. 
      adehhh..Photobucket


p/ss : dah dua kali da nunu sampai sini, 1st ngan MR.KIRBY! 










panorama kawasan istana.. *ta de istana pon! adehh =..=


roomate nunu!


rumah jepun.. ^^


aww.. saya yg gedix!


love this caption! ><


i <3 this capture too


awesome haa.. ^^


taadaaa..


siapakah... jeng3.. ><


love this!


aww.. cute! * sangat gedix + perasan! haha


credit to nea reanna!


sweet ><


i adore this.. thx nea!


her..


taadaa! dats johor castle yg lama!










okay..
thanx kawan-kawan sebab sudi singgah belog nunu..
cantik an?!
kalo suka sila la like and share sekali yee.. ^^




2 00 budak kena kiss:

qiss.lovely said...

canthek.
ko guna cmera pe gmbar lawa macam nikon je nih. =="

cik nunu said...

haha.. sony AINO ja weh.. editing cket.. ngee