Tuesday, June 7, 2011

tabah okay..=.=

assalamualaikum..
holaaa...


besh kan lagu selena gomez yang baru ni.. who says.. lalala..
lama gila xupdate belog.. hari ni baru ada peluang..
ok apa cerita dgn tajuk??
okay okay hold on... nunu cita okay..
sebenar nye.. nunu da clash dah ngan si dia.. nak buat macam mana da xda jodoh...
bertahan pon 1tahun 2bulan ja.. i tot more than that.. nunu rasa hati ni remuk sangat
sadis kan? T_T..
tapi tu la ketentuan.. =') ( tangis dalam gembira)
okay.. nunu tak nak cite sebab apa kitorang clash sebab nunu tak nak mengaib kan sapa sapa dalam
hal ni.. cukup la korang da tawu yang nunu dah single... yaay!
xsemestinya single tak boleh hidup kan?
ape orang cakap tu, single is available... hehe



haa, 1 jun 2011 hari tu kat kolej ada sukaneka just for nursing 2/2010 taw...
macam-macam aktiviti.. seronok jugak sebab group kitorang je yang handle..
nanti nunu boh gamba, korang tgok la betapa teamwork nye kitorang.. haha
yang paling sadis, kesian kawan nunu iaitu cheq ena sebab dia tak dapat join kitorang..






bahang ngambang molek.. go!!





yeah..!





bawak bola ping-pong pakai sudu





huh! cheating!





baru betul mcam ni..





sempat lagi bergaya.. =.='





action je lebeh..





bersama ketua acara.. shazmira!





macam zombie.. huh





ni sebijik macam zombie.. serabut tgok! haha..
acara ambil gula-gula dalam tepung, sebab tu muka cam ni.. huh





court KSKBJB





tarik tali.. yeahhh!!





nursing 2/2010.. 177 students .. ramai kan?





yeeahaa..!!






are u ready...!!






okay..
terima kasih sudi bace ^^

0 00 budak kena kiss: