Tuesday, June 14, 2011

senarai wanita-wanita cantik yang patot korang tengok!! ^^

assalamualaikum..


macam ni la tiap-tiap hari kena fikir entry apa yang nak kena tulis.. hehe
tapi nasib baik hari ni ada idea.. kikiki
nunu nak share dengan korang senarai wanita-wanita cantik yang menjadi pilihan nunu
korang memang patot tgok..
and boleh jadikan inspirasi dalam korang nak berfesyen..
especially girl yang berhijab.. hehe ^^
yang baru-baru jinak nak pakai tudung tu tak kesah lah..
boleh join sekaki...
okay first and foremost...
mempersembahkan!!





1.  nama belog : yuyu zulaikha
sangat fleksibel boleh panggil J.Lo zulaikha ataupun bidadari

















2. nama : irine nadia marcello
perempuan yang memiliki aset dua ekor gigi rabbit















3. nama : fatin liyana asri
3rd year of medical student from universitas padjajaran bandung, west java 














4. nama belog : cik epal
such a fashionista girl















5. nama belog : nurul cakap-cakap
nama sebenar : nurul hidayati
lovely stylish timid lady














6. nama : nur alfah

















7. nama : adriani adnan













8. nama : aisyah amin
22 years old / architecture lecturer















9. nama : hana tajima simpson
24 years old. well known inspired designer from UK















10. nama : lyna kamal
vanida imran look alike haa?
















11. nama : raja nadia sabri
age : 26 years old
such a adorable young lady













12. nama : shea shahirah














13. nama : sheril shahidan
slumber up town girl
















14. nama : amie schaheera
27 years old lady














okay.. xlarat dah nak searching ni.. cukup la top 14 okay...
da cukup sangat-sangat untuk bagi korang inspire..
thanks sudi bace..
kalau rajin komen, like and share la sekali..
papai.. ^^










3 00 budak kena kiss:

Anonymous said...

nk sgt tgk dorng tnpa make up n pkaian cntek....btol ke cntik??

cik nunu said...

aha kan...
tp suke bila tgok dorg dressup.. awesome sgt.. hehe

Anonymous said...

iAqx ghd hair straightener australia
tTda ugg boots uk
lSic michael kors outlet
3uNdp ugg boots sale
9sYro chi straightener
6mGpo michael kors outlet
5fSbj cheap nfl jerseys
1mRgl ghd
4zXhr north face outlet
0fXtz ugg
7sZpm ghd precious
9nVpo michael kors wallet
9qFfn nfl shop
7yYgr ghd baratas
0rIxw discount uggs