Tuesday, June 28, 2011

Entry Comel sempena ikon yang sangat comel !!

assalamualaikum..


haa..korang buat ape ni? boring macam nunu jugak ke?
kalo boring jom bace entry nunu sebab nunu ada benda nak share nih! kekeke..
nak tawu x??
cakaplah yee!! hahaha..
sebelom tuu nak cita cket,
tadi tataw nak buat apa,
konon-konon nak buat header baru guna adobe photoshop melalui tutorial si
Wan Hazel ni.. tak menjadi-jadi.. haishh.. bagai nak gila! milkysmile

hahaha.. kredit too Wan Hazel  kerana beliau beri ilmu yang sangat berguna walaupun nunu tak berjaya melakukannya..
so, kena 'try and error' la pasny..
sebenarnye, nunu nak share pasal penggunaan cute icon ni.. yeay!
mmg kiut sgt..
tengok..nunu da pandai da guna icon ni..
cute-cute.. comey-lote aw.. milkysmile


oke2..
mempersembahkan!!





milkysmile free emoticon
banner 1
       


Milkysmilebanner1
banner 2




HOW TO USE???
1. Pick a category of picture you wanna use, by click the picture 
3. Copy the code shown above the picture
4. Paste the codes into your site
5. Come back here, use more. haha :D




haaa.. tu banner untuk cute icon tuu berserta terms & condition-nye..
dah pandai-pandai amek jangan lupa iklankan banner dorang dalam belog korang taw!!
banyak lagi cute-cute icon kat citu...
geram aww nunu tengok..
tataw mana satu nak pilih...hohohoPhotobucket
korang bole la klik nanti dan jadikan penghias setiap entry dalam belog korang!









okay..sampai sini jaa..
thanx sudi bace..
like & share sekali yee!!
gud nite! 

Photobucket

0 00 budak kena kiss: