Thursday, June 9, 2011

Movie Review #1.. -NUR KASIH the movie

assalamualaikum...

haaihh.. hari-hari macam nak wordless lah.. hahahaa..
bukan nye ape, sejak dua menjak ni rasa macam malas nak menulis.. tah rasa macam otak ni beku ja..
kena ada benda baru, baru boleh nak taip entry...
entry yang berbaur-baur MISTERI.. jeng jeng jeng... hahaha.. xade lah..
hey.. merapu dah ni..
eh, korang tengok tak lagi cita 'nur kasih' tu..
haaihh, da berkurun da cita tu baru nak masokkan dalam entry..
tapi xpala, kita review ja balek noh..
bukan apa, nunu minat sangat ngan remy ishak..
dah la hensem, tough.. tapi lam movie dia yang baru tu yang nur kasih tu,
tengok macam dia serabai cket ja..
oppss.. hehe..
betoi.. cek tak tipo laa...
haihh , awat tiba-tiba loghat kedah nih.. -..-'









tima kasih kepada encik google sebab xpayah susah2 nunu nak cari gambar dorang,,
just type and click kat images.. hahaha.. ^^






antara couple yang paling hott..




sewweettttt sangat.. ^^




berlakon kat jordan




adik mia yang cumil 2 pon ade taw..




adegan mendebar 1
adam sedih sebab nur gugur lagi..huu




gadis cantek!




adegan 2..




nur dengan anak-anak aidil.. ^^




adegan mendebar 3..




Antara pelakon-pelakon yang handal.. ^^




uik.. yg ni original taw.. siap di tag lagi... nunu tengok ngan kawan 2
city square jb hari tuu..
ada siap ngan tarikh lagi.. ^^






















ending cita xnak la bagitaw.. korang kena tengok sendiri la.. tapi sangat sedih.... huhu
rating nunu kasi 4 out of 5... hehe ^^
okay laa.. 
thanks sudi bace.. =)
like la japp....


1 00 budak kena kiss:

rifaldo ajj said...

mcam nye aku mulai love dengan drama ini tah ape ,macam nye aku tuh terbawa dalam senandung cinta nur dan aku sebenarnya sudah mengikuti dari tengah film,bisa ke kau cerita ken dari wal ? heheheheh