Friday, June 24, 2011

Movie Review #2 -GREEN LANTERN | best ke tak best??

assalamualaikum dan selamat tengahari...hehe
hari ni nunu nak review movie terbaru ni je..
korang dah tengok belom cerita ni??
bagi nunu rating cerita ni 4 out of 5 la...
sebab cerita ni cerita yang jenis science fiction..
sesuwai la untuk sapa2 yang suka fantasi-fantasi ni..hehe



cita ni mengisahkan seorang 'alien ijau' yang nak mencari seorang 'pahlawan' yang sesuwai..
nak cari 'pahlawan' ni senang je,,
kena ikut firasat 'ring/cincin' ni..
soo,, bila ring ni da jumpa pengganti si alien ijau ni..
si pahlawan ni akan bertanggungjawab untuk melawan kuasa jahat.. hahaha
cam tu laa sinopsisnya..
tapi best jugak la cita ni.. moh la tengokkk... ^^
nunu tengok dekat GSC, sungai petani central square..
hari ahad kot..
tapi tengok la gambar kat bawah ni betapa ''kosongnya tempat duduk''..huhu
kita review poster dorang cket k..




poster


'mengecas ring' tersebut dengan menngunakan lantern... hohoho

tengokk.. tempat kosong dari tengah sampai hujung..




ni tiket original k.. bukti nunu dah pegi tengok.. =)




okay..
tima kasih sudi baca..
like & share sekali taw!! =))



0 00 budak kena kiss: