Sunday, June 12, 2011

entry KL gangster ^^

assalamualaikum..

bape hari dah tak update cite nie.. huhuu
hari ni hari ahad/sunday, weekend..
biasa lah kalau kat belah kedah and kelantan budak-budak suma sekolah..
nunu nak dok kat rumah nak buat ape lagi.. boring kot dok umah je..
ajak membe kua lah tadi.. ngee..
tengok wayang cerita KL gangster.. best sialll !!! ( dialog zizan dalam cerita tu) hahaha..



okay, nunu kasi sinopsis sikit kepada sesiapa yang tak tengok cite ni lagi...
nak bace, bace... tanak bace nunu tak paksa.. ^^
okay..
cerita ni pasal..
dua adik-beradik yang terlibat dalam gangsterism..
dua beradik tu malik (Aoran Aziz / older brother) and jai (Adi Putra / younger brother)..
si malik ni kena masuk penjara sampai 5tahun sebab dikhianati oleh
gang dia dulu iaitu shark (Shamsul Yusof)..
shark ni anak tiri kepada king (Ridzuan Hasyim)..
lepas si malik ni da kua dari penjara, dia dapat tahu yang si shark ni ada kacau maruah family dia..
di tambahkan bengang lagi adik si malik ni iaitu jai
sanggup join geng si shark untuk hapuskan si malik iatu abang kepada jai and musuh kepada si shark..
ni suma kira dendam kesuma la beb...
huh..
panjang kan?
walaweh,, gua cakap sama lu ar cita ni lu talak lugi tengok wooh!
penuh aksi.. huh.. *jadi promoter lak.. haha
meh2, masih terdapat lagi di panggung wayang..
moh la kita menyokong filem tempatan! oh yeahh.. ^^



okay, untuk tidak membuang masa,
nunu akan menjamukan sedikit gambar-gambar yang disumbang ikhlas dari encik google.. cehh =..='
supaya korang dapat jugak la gambaran ape la yang nunu dok pot-pet ni.. hehe ^^








antara barisan pelakon tip-top..






malik aka aoran aziz






shark aka shamsul yusof





fadil kawan baik kepada malik





scene 1





scene 2





scene 3





scene 4





yang ni original taw.. nunu sendiri pegi tgok tadi..
original 1







original 2..









okay.. lastly owner blog nak interframed jap.. haha..
peacee... ^^





okie..
thanks sebab sudi bace..
kalau rajin komen and like la sekali... ^^


2 00 budak kena kiss:

miss nia said...

heee . suke yg last tuh .
owner nk interframe jap :)
chumelll . blog cantik menarik lg tertarik :)

cik nunu said...

hehe.. thanx
u too..^^