Friday, June 17, 2011

declaring your love to daddy..







cakk! * terasa kurus sb tu snap  dari pinggang! hohoi





assalamualaikum..

first and foremost, nunu nak wish happy father's day untuk ayah nunu..
sejujurnya nunu tak tawu nak cerita ape tentang ayah..
i can't imagine life tanpa ayah..
but he was my great  father ever, no one can be replaced that..
hehe.. 
yela kecik-kecik dulu sape hantar kita pergi sekolah?
sape kasi kita duit belanja?..
siapa yang datang ngan mama time kita ambik report card?
siapa orang yang awal di salam time hari raya??
yela,, sume ayah kan..
hehe..
i <3 u ayah!







presenting my lovely ayah! =D






ehem!
yang ni nunu nak talk about him..

tapi yang pasti hati ni sedang berbunga-bunga cinta + teruja..~~
ngee..
nunu dapat rasakan yang dia betol-betol nak berubah,,, hopefully la..
because Allah knows everything.. harap-harap dia tak tipu nunu lagi..


said : awak.. saya nak awak buktikan dekat saya!
he : i'll promise dear..


p/s : awak! ilysm ! <3



time ni tgh msg awak!


okay.. owner belog nak interframed lagi! tata ^^




thanks sudi bace..
kalo rajin komen la sekali, kalo tak nak pon xpe..
janji like and share! ^^


0 00 budak kena kiss: