Saturday, June 18, 2011

ada apa dengan entry hari ini.. ^^

assalamualaikumm w.b.t..

hari ini xbuat pape pon.. cuma pergi kenduri ja..
dekat tg.dawai.. agak-agak 15km dari tempat nunu la kot.. @_@
tapi yang best nye.. tempat kenduri tu dekat dengan kawasan paya ni..
cantik sangat,,
tak pernah lagi la nunu sampai kat sini,
setelah bertahun-tahun tinggal kat kedah..uhuu
okay, kat bawah ni ada la gamba-gamba yang sempat nunu snip-snap..
selamat menjamu mata !
tak nak tengok pon xpe, nunu xpaksa... ^^






indah nye pemandangan ni kalo korang tengok yang real punya..



adek bongsu nunu.. ^^



cian aten xdpt join.. *jadi photographer




saye.. @_@



bukti pergi kenduri ni haa.. cer tgok ni.. beg kenduri.. uhuu ^^






p/s : maaflah! kamera xberkualiti tinggi..
p/ss : nak tuka header ke tak eh?? ade sapa2 nak tolong buatkan? wuu~~










thanks sudi bace!
kalau rajin komen la, kalo tak nak komen share and like la sekali ! ^^





0 00 budak kena kiss: