Thursday, June 30, 2011

Entry gambar bejuta-juta Lemon =D


assalamualaikum..


helow.. harini boring sangat. kenapa la salu tak ada menda yang menarik..
nak kua pon biasa la, ayah salu sangat ta kasi..
kadang-kadang je ikot suka hati mood baru la dia kasi..huu



ehem!
semalam nunu dating nan boyfie nunu..
yeah, Mr.Kirby..
dua tempat kitorang pergi..
memang sangat letih tapi sangat happy.. yeepie!  Photobucket
jalan sana sini sambil snip-snap gambar kenangan,
kemain lagi posing sana sini.. hahaha..
kasihan laki masa depan nunu sebab dia yang jadi mangsa .Photobucket.
awak! saya harap awak baca entry saya kali ni..kikiki
okay tak nak cita banyak-banyak,,
biar lah gambar-gambar yang bejuta lemon ni cerita dekat korang..
TADAAAA !!






PART 1




Mr.Kirby



Ms.Kirby



suka yg ni. <3



The Sweetest Us #1 *ketembamanku terserlah



yeppie.. kat bukit bendera ..



kawasan kat atas tuu




macam-macam jenis keychain..



The Sweetest Us #2



The Sweetest Us #3




yaay. ni meriam.. *bkn mariam..hoho



hunny nunu <3



muka toye cam ni aw.. huu



membajet comel dikhalayak ramai.. *perasan!



Mr.Kirby <3



keindahan ciptaan Allah SWT..



weee... The Sweetest Us #4


bukti nunu da pergi...*Front


*back






PART 2
Mr.Kirby



Ms.Kirby


suda gemok.. =..=




Fort Cornwallis


ehem..




I love this one too walaupun kurg lighting..



tempat tahanan zaman masa tuu,, so creepy..


The Sweetest Us #5 *suka yg ni.. ^^



i <3 dis one.. kredit kat hunny nunu.. <3



cantek an?



dekat kawasan atas kubu



cuba teka kat atas mana? jeng3.. jwpannya kat atas kubu! haha



awak.. napa tengok saya mcm tuu.. (-' '-)
The Sweetest Us #6




tadaaa..


imma retard growth.. =..=



hahaha.. comil!



i <3 this one too.. sangat retro..


muka gila-gila..bhahaha




di hadapan town Pulau Pinang..





Mr.Kirby nan Francis Light



Ms.Kirby nan Francis Light
.




murah jaa.. rm2.. *Front




*back






p/s : nunu nak siapkan entry ni dari tengahari lagi.. dgn nak mengedit lg..penat woo..  milkysmile
p/ss : kredit to hunny nunu sebab snip-snap suma gmba tu nan layan karenah nunu sepanjang hari tu..
         ai <3 ue bee..


okay..
thx sebab sudi tengok gamba kitorang..
kalu suka like & share sekali ye..



Tuesday, June 28, 2011

Entry Comel sempena ikon yang sangat comel !!

assalamualaikum..


haa..korang buat ape ni? boring macam nunu jugak ke?
kalo boring jom bace entry nunu sebab nunu ada benda nak share nih! kekeke..
nak tawu x??
cakaplah yee!! hahaha..
sebelom tuu nak cita cket,
tadi tataw nak buat apa,
konon-konon nak buat header baru guna adobe photoshop melalui tutorial si
Wan Hazel ni.. tak menjadi-jadi.. haishh.. bagai nak gila! milkysmile

hahaha.. kredit too Wan Hazel  kerana beliau beri ilmu yang sangat berguna walaupun nunu tak berjaya melakukannya..
so, kena 'try and error' la pasny..
sebenarnye, nunu nak share pasal penggunaan cute icon ni.. yeay!
mmg kiut sgt..
tengok..nunu da pandai da guna icon ni..
cute-cute.. comey-lote aw.. milkysmile


oke2..
mempersembahkan!!





milkysmile free emoticon
banner 1
       


Milkysmilebanner1
banner 2




HOW TO USE???
1. Pick a category of picture you wanna use, by click the picture 
3. Copy the code shown above the picture
4. Paste the codes into your site
5. Come back here, use more. haha :D




haaa.. tu banner untuk cute icon tuu berserta terms & condition-nye..
dah pandai-pandai amek jangan lupa iklankan banner dorang dalam belog korang taw!!
banyak lagi cute-cute icon kat citu...
geram aww nunu tengok..
tataw mana satu nak pilih...hohohoPhotobucket
korang bole la klik nanti dan jadikan penghias setiap entry dalam belog korang!









okay..sampai sini jaa..
thanx sudi bace..
like & share sekali yee!!
gud nite! 

Photobucket