Friday, March 11, 2011

awww.. cuppy cake!! nakkk....

assalamualaikum....
moshi-moshi,,, salam tengahari!!! hehe =D
entry kali ni nunu nak ckap pasal cuppy cake..aww.. cdap nye...  @_@
huhuh.. comil-comil sangat.. geram aw.. (cakap pon da macam budak-budak sebab comei sangat)!!





  




aww.. mama!! saya nak yang ni!






aww.. kiut-kiut!! sayang nak makan!





yayank! bufday i kasi yg ni taw! kene! haha






sesame streets..lalala~~






mama! yang tadi kensel nak yang ni.. elmo.. cumil... hehe ^^





..........huh? apakah ini..





hoho.. terliur an? tuu laaa...
xpe2.. nunu ade search google tadi....
mengenai hottest-hottest and design lastest cupcake skarang ni..
korang click je link-link kat bawah ni eh...
sesapa yang tngah mencari-mencari nuu bole la beli online kat sini jaa...
macam-macam jenis...
boleh wat hantaran kahwin... hantaran tunang...
haishhh.. macam-macam lah...
suka hati hampa la nak buat apa!
hoho.... dah-dah cepat click link kat bawah nih!




1.http://bake-me-cupcake.blogspot.com/
2.http://cupcake-huda.blogspot.com/
3.http://chomelcupcakes.blogspot.com/








haa.. cket-cket suda... nak lagi cari la kat encik google naaa.... hehe..
Thanx kawan-kawan...

kalo suke like naa.. share la skali.. ;D

4 00 budak kena kiss:

eNa sTillOvEs said...

lorh....chumell...nk jgk...hehe

cik nunu said...

beli lah! hehe

al_hakim said...

nmpak cm sedap je..huu

cik nunu said...

huu..aa,, nampak cam sedap, xtawu ar rase caner.. hoho,, jgn faux cupcake suda...