Saturday, March 12, 2011

About she/her..

assalamualaikum bloggers..
haishh.. hari ni last nunu kat uma... hurmm,,
malam ni dah nak gerak balik jB... waaa T_T..
xmau balik... tak nak balik!! hmph!....
dah-dah... nunu tanak cakap pasal ni dah,,
lambat ke cepat ke kena balik jugak... hmmm...
okay.. talking about the ENtittled,, jeng jeng jeng... haha...
i wanna talk about this girl next door...
oopssss,,  not girl next door la..
i meant bout this up town girl..
haa... thats right! suit!
jap-jap sebelum nunu talk-talk,, korang tengok gamba dia dulu eh....
korang kenal punye..





with harem pants (polka dot).. cute hah?





beige maxi skirt from old blossom.. i loike the pinky reben!





owhhh.. i love diz!






cool..





i love this one! elegant for dinner.. ^_^






wow..





her friend wear harem...





she gorgeous..




with aishah amin <3




this hana tajima!!!



nurul wears high-waist jeans.. =D




i <3 this much too!!!




whoa.. i love her shawl.. cantik kan dia lilit?




<3 this pose!









wow.. cool huh?
admire her u know? hehe..
dia mmg stylo-mylo...
i love the way her style...
i love the way she look..
she is nurul..
nurul cakapcakap/ nurul talk-talk...
she was soo famous..
dia bukan artis, andddd dia bukan pelakon..
tapi sape yang kenal dia akan cakap macam nunu cakap..
hehe.. dia famous dalam belog taw...
bukan dalam belog je.. dalam   LOOKBOOK.nu  jugak....









okie.. nunu nak pack-pack ni.. hehe
thanx...
bubye! <3





please like!! =))

0 00 budak kena kiss: