Thursday, March 17, 2011

sweet 19.. ^^

assalamualaikum bloggers..
huhuu.. skank baru boleh tulis post... waaa.. T_T
cdeh ni... line brodband masalh...
guna wi-fi kolej ni.. tu pon gila...
haha..
sweet 19 for me..
i am already old.. but i am still feel younger! fresh! hahax..
thanx to all my kawan-kawan... sebab wish birthday nunu..
xpasal-pasal kena mandi bedak semalam.. ni suma cheq ena lah!!
hahaa... thanx syg,,, tharu aw!
thanx to my yayanx jgak.. ngee
i can't wait for this sunday!!! aww..~~
hahaa.. nunu tataw nak cakap ape.. buzy gila skank...
and nunu rase susa cket kot nak update blog skank... soe ea..
okie la..
nunu ada kije ni..
thanx reading!
bubye...







p/s: 17/3 -------->26/3... buzy cket.. so, susa cket nak ypdate blog kot..
       stay tuned....!!











please like!!

Saturday, March 12, 2011

About she/her..

assalamualaikum bloggers..
haishh.. hari ni last nunu kat uma... hurmm,,
malam ni dah nak gerak balik jB... waaa T_T..
xmau balik... tak nak balik!! hmph!....
dah-dah... nunu tanak cakap pasal ni dah,,
lambat ke cepat ke kena balik jugak... hmmm...
okay.. talking about the ENtittled,, jeng jeng jeng... haha...
i wanna talk about this girl next door...
oopssss,,  not girl next door la..
i meant bout this up town girl..
haa... thats right! suit!
jap-jap sebelum nunu talk-talk,, korang tengok gamba dia dulu eh....
korang kenal punye..





with harem pants (polka dot).. cute hah?





beige maxi skirt from old blossom.. i loike the pinky reben!





owhhh.. i love diz!






cool..





i love this one! elegant for dinner.. ^_^






wow..





her friend wear harem...





she gorgeous..




with aishah amin <3




this hana tajima!!!



nurul wears high-waist jeans.. =D




i <3 this much too!!!




whoa.. i love her shawl.. cantik kan dia lilit?




<3 this pose!









wow.. cool huh?
admire her u know? hehe..
dia mmg stylo-mylo...
i love the way her style...
i love the way she look..
she is nurul..
nurul cakapcakap/ nurul talk-talk...
she was soo famous..
dia bukan artis, andddd dia bukan pelakon..
tapi sape yang kenal dia akan cakap macam nunu cakap..
hehe.. dia famous dalam belog taw...
bukan dalam belog je.. dalam   LOOKBOOK.nu  jugak....









okie.. nunu nak pack-pack ni.. hehe
thanx...
bubye! <3





please like!! =))

Friday, March 11, 2011

awww.. cuppy cake!! nakkk....

assalamualaikum....
moshi-moshi,,, salam tengahari!!! hehe =D
entry kali ni nunu nak ckap pasal cuppy cake..aww.. cdap nye...  @_@
huhuh.. comil-comil sangat.. geram aw.. (cakap pon da macam budak-budak sebab comei sangat)!!





  




aww.. mama!! saya nak yang ni!






aww.. kiut-kiut!! sayang nak makan!





yayank! bufday i kasi yg ni taw! kene! haha






sesame streets..lalala~~






mama! yang tadi kensel nak yang ni.. elmo.. cumil... hehe ^^





..........huh? apakah ini..





hoho.. terliur an? tuu laaa...
xpe2.. nunu ade search google tadi....
mengenai hottest-hottest and design lastest cupcake skarang ni..
korang click je link-link kat bawah ni eh...
sesapa yang tngah mencari-mencari nuu bole la beli online kat sini jaa...
macam-macam jenis...
boleh wat hantaran kahwin... hantaran tunang...
haishhh.. macam-macam lah...
suka hati hampa la nak buat apa!
hoho.... dah-dah cepat click link kat bawah nih!




1.http://bake-me-cupcake.blogspot.com/
2.http://cupcake-huda.blogspot.com/
3.http://chomelcupcakes.blogspot.com/








haa.. cket-cket suda... nak lagi cari la kat encik google naaa.... hehe..
Thanx kawan-kawan...

kalo suke like naa.. share la skali.. ;D

Thursday, March 10, 2011

masak lemak......... nyummy!!

assalamualaikum dan salam tengahari kawan-kawan!

hoho.. korang da lunch da belom?
nunu da lunch dah.. urm.. awal kan? hehe..
ngee..
nak tawu nunu makan ape? ni nie....
kat bawah ni.....
hohoo.. tok yg masakkan... nunu tolong-tolong aje... hihi ^^






mula -mula.........................................





tadaaaa.... da siap! haha.. tibe-tibe da siap....








hoho.. nyum-nyum!
alahai... da lame x mamam masak lemak siput sedut (siput belitung) tok ni....
hurm... akhirnya balik kali ni terlepas jugak kempunan nunu... huhu..
4kali tambah kot.. hoho..
pyah jugak eden nak menyedut siput ni huh,,, huhu..
xpe2.. janji dapat makan,,,, haha....
okay2.. nunu ada keja ni...
thanx kawan-kawan....
babaye ! <3










tolong like!! =D

Tuesday, March 8, 2011

OUR DAY!!

tekedek-kedek yg merah tu menari.. hoho


women = beautiful..



assalamualaikum bloggers..
rase-rase nunu xterlambat lagi kot nak mengucapkan selamat hari wanita sedunia... hihi.. ^^
happy women day! especially to my loveliest mom! i love u much.. <3
hehe.. tgok. kenapa hari wanita ni diadakan??
hurm,, sebab wanita sudah mampu mengatasi lelaki..
alaa. macam2 dah.. keje pon hebat-hebat. lebih setanding dari lelaki..
hoho, nanti ada jgak org cekik nunu nanti. haha..
tapi. ingat. jangan lupa peranan kita as WOMAN tu okay?
okay la, ckp banyak-banyak pon taguna,
korang kan bijaksana. hihi.,.,
okie. thanx for reading.
nite.. =)

Sunday, March 6, 2011

loose shawl?? ^^

imma in loose shawl.. =D

simple..

loose shawl aku yg agak menjadi..wakaka

teeehee... =B





assalamualaikum bloggers.. =D
hoho.. chup-chup!! sila kembali kan mata-mata anda ke gamba yang nunu upload kat atas nuuu?? tgok x??
cpat tgok!! haha..
actually ni first time nunu praktik loose shawll..
alaa.. caner nak ckp eh.. ni la trend skank.. lilit ala2 nak terCABUT shawl gitu...hoho
nunu like sangat-sangat,.. mcm plek kn? but it was soo TRENDY!..
nunu berjaya membelit nya dgann bantuan
mr.YOU TUBE.. wakaka... senang je korang..
xpe2.. jangan risau.. nunu da link kn video kat bawah ni..
bagaimana cara2 nak lilit ala2 loose shawl ni..
so... please take n look n TRY!! how to make it diz!




yayaa.. simple right gurls?? kredit to diz gadis comel... haha..
xtawu nama... soe ea..
okie2.. macam biasa.. nunu ngantok cgat2 ni..
jangan lupee... praktis taw!!!
thanx all..
nite!! ^^

Saturday, March 5, 2011

cuti-cuti study!!

assalamualaikum korang..


lame tak update blog nih... huh..
buzy memanjang..
minggu ni nunu cuti midterm... cuti apenya.. exam lak pas cuti nie!! erghh!
huhu.. nampak nye tak leh maen -maen dah.. sem2 ni, sem yang amat killer bg setiap suma sem (akak senior yang suka ulang ayat ni)..
nampak nye nunu kena bkerja -keras! aja-aja fighting!! hehe..
aaaa,,, buku.. tidak..!!
wuwu.. =_='..
hahax.. td kan.. panda merah nunu pon balik kedah.. yaay! so, jmp dia kejap petang tadi...
ngee..~~
rndu banget.. lame kot xjumpa... sejak2 cuti sem lepas sampai la arini.. huuhu..
okay2.. nunu da penat ni.. stress kot..
sebenarnye nunu baru je sampai kedah pagi tadi ni, and then kua lak,,
ni online lak,,
skank baru nak tido..
okay.. bubuye oll.. thanx!
nice sleep!~~










aduhhh,,, comei nye baby ni nantok.. =D