Monday, January 24, 2011

I Wonder For Every 25th Of The Month... hihie $$

                                                                        





                                                                    =








assalamualaikum korang =)

tiba-tiba je nunu terasa nak post something nih,, hoho
cantik kan gamba yang nunu letak kat atas?
model tu dalam cerita 'confessions of a shopiholic'
seorang girl yang addict sangat dengan shooping..hahaa..
nunu tak macam tu ye...
haaa... esok berapa hari bulann...?? hehe..
esok 25 la.. nunu akan dapat elaun..!! yaay..! boleh shooping.. weee~~
shooping ke? memang tu lah perancangan nunu setiap kali masuk elaun..hoho
aaaa... tidak..! bulan ni bajet nunu merudum..
so nunu terpaksa la berangan-angan dulu..urm
minggu lepas geram nunu tengok kawan-kawan pergi shooping..
tambah-tambah bila roomate nunu pergi shooping aritu,
dia beli barang yang paling nunu suke!
Shawl!!
hahaa.. macam-macam nunu ni.. berangan panjang...
mama tahu habis la nanti... T-T
macam tu la perasaan sume orang apabila masuk nye elaun..wahaha..! (masih tidak sedar lagi nunu ye..)
shooping je fikir eh? bulan ni nunu tak boleh shooping sangat sebab macam-macam nunu kena bayar..
buku la, baju kolej lar.. macam-macam...
total up rm341.00!!.. separuh elaun nunu.. wuwu~~
sedih nyer! nak buat macam mane... dah bagi free pon besyukur lah..
haishh.. nunu oh nunu.. hihi..
okie kawan-kawan dah magrib nih..
yukk solat?? ngeh-ngeh..

thanx for reading =)..
babai..

0 00 budak kena kiss: