Sunday, January 16, 2011

cik nunu? uhh..


assalamualaikum kawan-kawan.. ..

ngeh-ngeh.. skema lak.....
cik nunu? huu.. mesti tak kene kan title aku buat ni? huuh..
tapi xpe.. actually kawan-kawan this is my first in blogging.. thank to syst ain halim and cik ena single sebab die tolg ajar aku wat
benda alahan ni sikit-sikit.. ngee~~
first and foremost, aku nak kenal kn diri aku ni dekat hampa-hampa semua..
nama penuh aku ainul farha.. kawan-kawan panggil aku ainul... my family called me ain...
and korang wahai bloggers boleh la panggil aku cik nunu ea..
nape cik nunu? korang jangan tanye la yee, sb aku pon xtawu kenapa. .hihie..~~
maybe sesuai kot ngan diri aku ni yang agak manje-manje.. ngee~~  iye ke?? huhu...
okay la.. tanak gedix lama-lama takot kang ada orang mara,..
next, kalo korang nak tahu aku ni minat sgt ngan fashion ni..
i am a fashion addicted..! haha.. ayat tak boley blah! huu..... >,<
so, kalo korang nak share pendapat, ke tips ke pape ngan aku, aku ta kesah..
hehee... as you view my profile, i am taking diploma in nursing at KSKB JB..
nursing is a part of my job beside studying here.. mula- mula saya tak suka kejururawatan ni,
tapi dah rezeki, saya mula kan minat ni pelan-pelan..
dan akhirnya saya suka!! <3
okay bloggers, last but not least thank for reading my first entries..
hope you all keep read and read and keeping in your mind to reading my entries!..
ngeh-ngeh~~ tataaa....

wasalam... <3






dress kesukaan saya <3

<3 <3 <3

me in pink !!


i make it simple as i can ><
my roomate humairah

5 00 budak kena kiss:

cik nunu said...

=D

eNa sTillOvEs said...

nice blogging my dear...hux3....

cik nunu said...

gedix.. haha .. thx yunx.. :D

miss nia said...

blog yg comel =)

cik nunu said...

thx sis.. :)
mls nak tulis arr.. urm
bru 1 post..