Wednesday, August 7, 2013

Ramadan Yang Hilang



Dalam tekun mengejar fadhilat Ramadan, tanpa disedari bulan Ramadan hampir melabuhkan tirainya dan Syawal pula bakal menjelang tiba :'D

ASSALAMUALAIKUM WBT!

it has been a long time nunu tak menulis, menaip, pot-pet anddd bla2.
serius dah kekok sangat.
tak bape ade idea yang mencurah, tercurah yang aku nak tulis.
oh apa yang aku dah cakap ni.
serius dah merapu.
ABAIKAN!

okay, update terkini.
aku pon dah habis belajar.
sekarang tengah menganggur.
ohoiii, poketku dah mula koyak-rabak.
garu kepala sini -kemari.
bila nak kerja pon aku tak tahu.
lambat pulak panggilan posting kerja kali ni.
harap hujung bulan8.
sebab 21st ni aku ada test JPJ.
okay, wish me luck taw! harap lulus dan pegawai jpj hari itu orgnya baik hati, tak kejam! ahh
semoga tahun depan aku boleh bawak kuaq gheta nohh.
impian masa hadapan! 0,0

lagi-lagi yang terkini tentang aku, aicehh..
kini aku join bisnes Hai-O as bisnes Part-Time aku.
besides that aku pon jual shawl! yippie! yayy yayy. shawl yg aku jual custom-made okayy! pas raya ni akan release batch-4. alhamdulillah. click below to check-out my collection :)




banyak naw bisnez aku join kan?
alhamdulillah, semoga Allah permudahkan segala urusanku, semoga Allah sentiasa memurahkan rezeki ku.
aameen ya raabbal 'alamin!!

well next update aku akan cite bout more ttg biz aku ni,
yang penting aku join ni just for fun disamping tambah duit poket.
yang penting usaha tu penting, In Sya Allah Allah akan bagi rezeki kepada org yg sentiasa berusaha.
muhasabah diri jap -,-

eh, esok nak raya kan?

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF
 ZAHIR & BATIN!!!




Tuesday, January 15, 2013

Birthday Boy


ASSALAMUALAIKUMM!!

hi hi hii! dahku rasa lama tak update belog kan. tian gegirl kan?
you know what?? today is my beloved boy birthday! yaayy!
tahun ni adalah tahun ke-3 our relationship, alhamdulillah <3
but i still can't celebrate his birthday with me even with ME!!
disebabkan Long-Distance-Relationship.
so sad kan?
tapi tapi tapi i dah prepare suprise untuk youu!
hope you like it sayang ^-^
anyway, Happy Bornday bee!
please stay cute and handsome.
semoga dipermudahkan urusan dunia dan di akhirat.
i love you forever :*

WEEEEE

IPONG5 OKAY! AHAKS


XOXO,
NUNU 15012013